Luxaflex PowerView

747

Omdat gemak nou eenmaal de mens dient, beschikt Luxaflex over het unieke systeem dat Luxaflex PowerView heet. Luxaflex PowerView is een gemotoriseerd bedieningssysteem dat werkt met een afstandsbediening, met wandbediening of via een app op je smartphone of tablet. Met Luxaflex PowerView bedien je de verschillende raamdecoraties in je huis. Zelfs vanaf elke plaats op de wereld.

Systeem kan zelf reageren op daglicht

Met de Luxaflex PowerView kun je bijvoorbeeld de wijze van lichtinval regelen en kun je daarnaast de raambekleding naar boven en beneden doen of laten tuimelen. Het is maar net wat je wilt. Luxaflex PowerView programmeer je volledig in en is geheel draadloos. Je bedient er alle decoratie voor je ramen mee. Bovendien is het systeem in staat zelf te reageren op daglicht. Zo snel de zonsopkomst en de zonsondergang herkend worden, komt de raamdecoratie in beweging en beweegt het naar de door jou ingestelde positie speciaal voor de ochtend en voor de avond.

Koppel zes individuele groepen of producten

Gevaarlijk is Luxaflex PowerView allerminst, er wordt immers niet met koorden gewerkt, iets dat gevaar kan opleveren voor kinderen en huisdieren. Met de buitengewoon geavanceerde afstandsbediening kun je liefst zes individuele producten of groepen koppelen. Je kunt ook voor elk van die groepen een favoriete positie instellen. Als je kiest voor wandbediening, dan beschik je over precies dezelfde opties. Verschil is dat alles nu vanaf een en dezelfde positie bediend moet worden. Je moet in dit geval dus wel de stoel heel even uit.

Gebruik je Apple of Android telefoon als afstandsbediening

Door het downloaden van de Luxaflex PowerView app – dit kan voor zowel Apple als Android-  wordt het nog gemakkelijker om je raamdecoratie te bedienen. Daarbij moet je wel de beschikking hebben over een speciale Luxaflex PowerView Hub. Deze hub koppel je aan de router waarna verbinding met het internet gemaakt wordt. Nadat er verbinding gemaakt is via het netwerk kun jij je telefoon en tablet als afstandsbediening gebruiken.

Een versterker geschikt voor in elk stopcontact in je huis

Ook kun je kiezen voor de functie remote connect. Met deze functie kun je vanaf elke plaats op de wereld de raambekleding bedienen. Vaak is dat vooral handig als je voor langere periode weg gaat en vergeten bent een en ander dicht te doen. Met remote connect kun je ook een aanwezigheidssimulatie maken. Je creëert dan een beeld alsof je gewoon thuis bent, terwijl je in werkelijkheid gewoon op vakantie bent. Ook ongenode gasten slaan je huis over omdat ze denken dat je thuis bent. Je kunt de hub overigens versterken door een versterker te kopen, die je in elk willekeurig stopcontact in je huis kunt doen.

Lees eerst aandachtig de handleiding door

Voor je echt aan de slag gaat met Luxaflex PowerView doe je er goed aan eerst de PowerView handleiding eens aandachtig te bestuderen. Vanwege de vele functies waarover het systeem beschikt is het goed dat te doen. Vervolgens is de Luxaflex PowerView installeren nog slechts een fluitje van een cent.