Je glazenkast aanvullen begint – en eindigt – bij Schott Zwiesel!

812

Van Duitse kwaliteit moet je het hebben. De diverse schitterende glazen van dit gerenommeerde merk vind je volop in het ruime assortiment van Woldring Porselein!

Wanneer je je voorbereidt op bezoek, heb je waarschijnlijk wel de favoriete drankjes van je gasten in huis. Maar sta je er wel bij stil waar je die in moet gaan serveren? Door het ruime Woldring assortiment door te nemen, stuit je vroeg op laat op het Duitse merk Schott Zwiesel. Voor iedere drank én gelegenheid zet je hiermee altijd de juiste glazen op tafel!

Bierglazen

Hoe primitief en onfeestelijk, bier uit een flesje drinken! Liever gebruik je hiervoor één van de prachtige Schott Zwiesel bierglazen, die in allerlei verschillende vormen en maten beschikbaar zijn. Voor iedere biersoort is er een apart model met zijn eigen vorm en inhoud. Van proefglazen tot een exemplaar bedoeld voor pilsner of witbier, met deze reeks ben je van alle markten thuis!

Paris

Het oog wil ook wat! En met het supersterke Tritan® kristalglas waarmee de Paris serie van Schott Zwiesel is gemaakt, krijgt het dat ook. Voor verschillende dranken waaronder bier, sap, whisky en cocktails heb je de glazen in deze collectie voor het uitzoeken. Bovendien straalt de set eenheid uit, wat uitnodigt tot de aanschaf van meerdere van dit soort glazen voor diverse drinkers.

Tossa

Wil je je gasten blij maken met water of juist met grappa? In beide gevallen kan de Tossa reeks van Schott Zwiesel je heel goed van dienst zijn! Deze donker getinte glazen en karaffen zijn naast heel handig ook nog eens ware eyecatchers. Zeker in de avonden, in een ietwat schaars verlichte ruimte komen deze glazen fantastisch tot hun recht!

Basic Bar Selection

Weleens in München geweest, in de bar van Charles Schumann? Deze succesvolle ondernemer ging de samenwerking aan met Schott Zwiesel en kwam zo tot de elegante en veelzijdige Basic Bar Selection. De basis van de vormen van deze glazen zijn kinderlijk eenvoudig terwijl de afwerking ze juist weer uniek maakt. Bekijk het ruime aanbod van Woldring en vel je eigen oordeel!

Mondial

Wie graag een wijntje lust, zal inmiddels wel weten dat smaak en kwaliteit behoorlijk kunnen verschillen. Dit ligt niet alleen aan de wijnen die geschonken wordt maar ook aan de glazen waarin ze geserveerd worden. De vorm van een glas voor witte wijn maakt deze totaal ongeschikt om te schenken in een exemplaar dat voor een rode bedoeld is. Dit onderscheid maken is een peulenschil als je de prachtige collectie van Schott Zwiesel Mondial aanschaft!