Kalk in huis verminderen

472

Je kunt kalk in je hele huis verminderen met de waterontharder van Divisoft. Deze waterontharder zorgt ervoor dat alles in huis als het ware binnen enkele weken kalkvrij wordt. Dit ga je dan ook al snel merken aan onderdelen zoals een badkamer. Deze zit normaliter wekelijks vol met kalk. Of wat dacht je van het koffiezetapparaat of de waterkoker. Ook aan deze apparaten kun je merken dat ze snel minder tot geen kalk meer bevatten.

De voordelen van een waterontharder

Het grootste voordeel van een waterontharder is dat je heerlijk schoon en lekker water hebt om te drinken. Mensen die glazen wanden in de douche hebben zijn normaal wekelijks bezig met anti kalk reinigers. Dit is nu verleden tijd met de waterontharder. Ook gaan je huishoudelijke apparaten langer mee wanneer ze geen kalk bevatten. En ze besparen zo ook een hele berg aan energie doordat er geen kalk meer aanwezig is.

Dagelijks minder kalk in je water

Na verloop van tijd zul je merken dat er weinig tot uiteindelijk geen kalk meer in het water zit. Je hoeft niet meer naar de winkel om een dure fles mineraalwater te halen! Het water wat uit jouw kraan komt is nu vele malen lekkerder. Ook kan je het smaakverschil proeven in de koffie en thee. En daarnaast heb je minder chemische schoonmaakmiddelen nodig. Dit is niet alleen voordelig voor de portemonnee maar ook voor het milieu.

Gezondheidseffecten voor de huid

Kalk kan er voor zorgen dat je huid erg droog of ruw aan gaat voelen. Wanneer je de waterontharder van ons in huis hebt zul je verschil merken. Tijdens het douchen of het wassen voel je dat de huid veel gladder en gezonder is. Maar ook voor mensen die bijvoorbeeld jicht hebben kan dit een positieve invloed hebben. De kalk blijft weg van je huid waardoor je gaat merken dat je minder schoonheidsproducten nodig hebt.