Interieuradvies Overijssel; passend bij jouw wensen

2254

In deze tijd zijn er ontzettend veel interieurstijlen en smaken van interieur te onderscheiden. Logisch dus dat er steeds meer mensen op zoek zijn naar Interieuradvies Overijssel. Verschillende adviseurs staan voor je klaar om hulp te bieden bij het inrichten en stylen van jouw woning of gewenste ruimte, passend bij jouw wensen.

Advies in 3D

Voor veel mensen is het moeilijk om door een lege kale ruimte heen te kijken. Met interieuradvies Overijssel wordt dit vaak meer inzichtelijk. Er worden tekeningen gemaakt waardoor de ruimte al meer gaat lijken op een echte leefbare woon- of slaapkamer. Een tekening is natuurlijk vrij statisch. Bij interieuradvies Overijssel wordt daarom ook vaak gebruik gemaakt van interieuradvies in 3D. Hierdoor gaat de ruimte echt leven en wordt het nog meer zichtbaar hoe de ruimte er daadwerkelijk uit gaat zien.

In drie stappen naar jouw droominterieur

Bij het maken van een passend interieuradvies worden verschillende stappen doorlopen. De adviseur zal verschillende keren samen komen met jou of jullie als klant. Tijdens deze gesprekken worden verschillende zaken besproken en in kaart gebracht om uiteindelijk bij het gewenste interieuradvies uit te komen.

Intake

Voor het maken van een interieuradvies Overijssel, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Een adviseur zal dan samen met jou of jullie om tafel gaan zitten om de wensen en behoeftes in kaart te brengen. Wat is jullie stijl, wat vinden jullie belangrijk in de indeling en wat mag er niet ontbreken? Natuurlijk heeft iedereen een eigen stijl. Daarom wordt er ook gekeken naar wat jullie echt niet mooi vinden, bijvoorbeeld in kleuren, stoffen of materialen. Voor een interieuradvies Overijssel kun je vooraf vast een moodboard maken. Hiervoor kun je zelfgemaakt beeldmateriaal en foto’s uit bijvoorbeeld woonbladen gebruiken. Zo heb je zelf inzichtelijk wat je mooi vindt waarna je dit ook makkelijker kan vertellen aan de adviseur. Daarnaast is het handig om de plattegrond van de in te richten ruimte mee te nemen, zodat de adviseur het advies passend kan maken aan de ruimte. Ook foto’s van de oude of eventueel lege ruimte kunnen hierbij handig zijn om het voor de adviseur ook zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Aan de slag met interieuradvies Overijssel

Nadat de interieuradviseur jouw wensen in kaart heeft gebracht, gaat hij of zij aan de slag met het ontwerp. Alle zaken die besproken zijn tijdens het intakegesprek worden hierin meegenomen. De adviseur zal hierbij ook rekening houden met het budget, zodat jij als klant niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het ontwerp zal niet alleen op papier worden gemaakt, maar dus ook in 3D. Op deze manier kun je echt zien hoe de ruimte gaat worden.

Final decision

Het ontwerp is af en de adviseur gaat dit ontwerp met jullie doornemen. Het interieuradvies Overijssel is aangepast op jullie wensen en jullie behoeftes. Zijn er toch dingen waar jullie nog niet helemaal tevreden over zijn? Dan kan de adviseur van Wiechers wonen dit altijd nog aanpassen in het interieuradvies Overijssel. Wanneer deze aanpassingen zijn doorgevoerd in het ontwerp, wordt het ontwerp opnieuw besproken. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn is het interieuradvies Overijssel rond en zijn jullie klaar om de ruimte of de woning in te gaan richten.