Hulp nodig in de keuken? Cookinglife weet raad!

742

You’ll get by with a little help from your friends! En voor thuiskoks zijn de beste keukenaccessoires je meest trouwe kameraden. Maak kennis met ons ruime aanbod!

We twijfelen er niet aan dat je in staat bent om de meest verrukkelijke maaltijden op tafel te zetten. Maar zou je het niet heel fijn vinden om dat sneller en gemakkelijker te kunnen doen? Zo blijft er immers meer tijd over om gezellig door te brengen met je gasten! Al helemaal wanneer je besluit dat de afwas wel tot morgenochtend kan blijven staan.

Gelukkig schiet Cookinglife je op dit gebied te hulp met de handigste en meest onmisbare accessoires voor in de keuken. We deden een kleine greep uit onze ontelbare mogelijkheden om je een kleine indruk te geven.

Snijplanken

Iedere pro weet natuurlijk dat je niet al je ingrediënten op één en dezelfde snijplank in stukjes hakt. Je wilt immers voorkomen dat sommige ingrediënten met de resten van andere bestanddelen in aanraking komen. Dit kan hygiëne als reden hebben of het behoud van smaak. Hoe dan ook, de populaire Britse designers van Joseph Joseph hebben een handige Index snijplankenset in meerdere uitvoeringen op de markt gebracht. De verschillen tussen de oppervlakken voor vlees, vis, groenten en kruiden zijn duidelijk aangegeven. Bovendien zijn van dit kleurrijke merk ook diverse andere handige keukenhulpjes verkrijgbaar, zoals een flexibele afdruipmat voor de schone vaat!

Messen

Cookinglife heeft het juiste mes voor iedere keukenprins(es)! Voor het ene ingrediënt kun je immers beter een gekarteld mes gebruiken dan voor het andere. Welk lemmet je ook maar nodig hebt, dankzij een complete messenset kom je geen vlijmscherpe vriendjes meer te kort. Bovendien profiteer je bij ons van de allerhoogste kwaliteit roestvrij staal, zodat je messen nog jarenlang mee zullen gaan. Uiteraard zijn zeer speciale varianten die je in een messenblok wellicht mist ook los aan te schaffen.

Pannen

Het aantal pannen dat in je kast staat is geheel afhankelijk van jouw specialiteiten. Oftewel, hoe nauwkeurig kook jij, welke gerechten maak je veelvuldig, welke ingrediënten heb je daarvoor nodig en hoe dienen die bereid te worden? Een standaard pannenset biedt uiteraard de basis; snelkook- en braadpannen zijn dan weer voor de gevorderde chefs. Bedenk wel dat de ene pan beter in de oven te gebruiken is dan de andere. In onze uitgebreide webwinkel lees je precies waarvoor je een bepaalde pan wel of niet gebruikt.