Een zorgeloze seniorenverhuizing in 5 stappen

2063

Woont u in een huis waar u steeds minder zelf kan uitvoeren en merkt u dat u hulp nodig heeft in uw dagelijks leven? Dan is verhuizen naar een verzorgingstehuis een goede optie voor u. U Krijgt daar hulp waar u dat nodig heeft. Lukt het u nog gemakkelijk om zelfstandig te wonen maar bent u slecht ter been? Dan kunt u ervoor kiezen om een gelijkvloerse woning te betrekken. In beide gevallen is het natuurlijk een hele gebeurtenis. Het huis wat u verlaat is misschien wel het huis waar u al jaren woont. Achterlaten is ook niet fijn. Hier is helaas niks aan te doen. U eigendommen met alle herinneringen kunt u gelukkig wel meenemen. Een goede verhuisservice kan u daarbij helpen. 

Stel u woont al uw hele leven in Rotterdam. Dan is het begrijpelijk dat u daar ook wilt blijven wonen. Voor de verhuizers is dit geen enkel probleem. U krijgt nu in 5 stappen te zien hoe u een seniorenverhuizing in Rotterdam voor elkaar krijgt, zonder zorgen. 

  1. Zoek een verhuisservice uit Rotterdam 
  2. Vraag een offerte aan
  3. Vul uw gegevens in
  4. Geef aan hoe groot uw inboedel is
  5. Spreek een geschikte datum af

1.Zoek eerst een verhuisservice in Rotterdam:

U kan deze op het internet vinden. Heeft u geen ervaring met het internet of heeft u geen computer? Zorg dat u iemand inschakelt die u hiermee kan helpen. Er zijn talloze verhuisservices die u kunnen helpen met uw seniorenverhuizing. Zoek degene uit die het best bij uw wensen past.

2.Vraag een offerte aan:

Bent u op de site beland van uw gewenste verhuisservice? Daar staat meestal een grote knop met daarop aangegeven: offerte aanvragen, of iets wat daarbij in de buurt komt. Het telefoonnummer van de verhuisservice is meestal ook op de eerste pagina te vinden. Als u er niet uitkomt kan u altijd dat telefoonnummer bellen. De verhuizers helpen u telefonisch graag verder.

3.Vul uw gegevens in:

Als u op offerte aanvragen heeft geklikt kan u doorgaan naar de volgende stap. Uw gegevens zijn natuurlijk erg belangrijk. Vult u de adressen van uw oude en nieuwe woning in. Zo weten de verhuizers precies waar ze moeten zijn. Van tevoren kunnen zij kijken naar parkeermogelijkheden en dergelijke. 

4.Geef aan hoe groot uw inboedel is:

Er wordt ook gevraagd naar de afmetingen en grote van uw inboedel. Zo kunnen de verhuizers een inschatting maken van hoeveel verhuismateriaal zij nodig hebben. Er worden daarna gedetailleerde vragen gesteld over uw meubels. Zorg eventueel voor iemand die u kan helpen met het opzoeken van deze informatie. 

5.Spreek een datum af:

Als u alle nodige informatie ingevuld heeft, krijgt u een tijdje later via de e-mail (of post op aanvraag) een offerte toegestuurd. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft. Er wordt een geschikte datum gekozen voor beide partijen. Met deze tips zou u een heel eind moeten komen met het goed plannen van bijvoorbeeld een seniorenverhuizing in Rotterdam, zonder zorgen.

Bron: VerhuizersRotterdam.nl