Een nieuwe keuken uitzoeken | Erg leuk óf behoorlijk lastig?

600

Wij zijn experts op het gebied van keukens en keuken materialen én horen maar al te vaak op een feestje: We gaan verhuizen en mogen een nieuwe keuken uitzoeken, kan jij of je collega’s ons helpen bij het samenstellen van deze keuken? Vaak zeggen wij dan, JA dat doen wij erg graag. Kom langs in onze showroom en we helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze. 

Wij van KBC gevestigd in Scharnegoutum waar tevens onze showroom zit gevestigd nodigen maar al te vaak onze vrienden, familie of kennissen uit om hen te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Waarom we dit doen? Ten eerste vinden wij het erg leuk en ten tweede leveren wij altijd kwaliteit.

De juiste keuken

Het klinkt zo gemakkelijk, even een nieuwe keuken uitzoeken. Die en die kleur en bestellen maar. Natuurlijk behoort dit tot de mogelijkheden, maar er is zoveel meer mogelijk én vaak is dit niet eens veel duurder dan een kant en klare keuken! 

Hoe gaan wij te werk

Wanneer wij een telefoontje krijgen of iemand komt langs in de showroom, dan vinden wij het prettig om eerst een kennismakingsgesprek te voeren. In dit gesprek vragen wij aan onze klanten hoe de huidige indeling van de woning eruit ziet, van welke stijl zij houden en hoeveel budget ze hebben voor een nieuwe keuken. Ter plekke bespreken wij de mogelijkheden, past de behoefte van dit persoon in een “kant en klare keuken” of moet er nagedacht worden over een keuken op maat. Wanneer men aangeeft dat zij een unieke keuken willen dan komen wij van KBC-Scharnegoutum graag even langs voor een gratis keukeninspectie.

U stelt natuurlijk niet elke dag een compleet nieuwe keuken samen, dat begrijpen wij ook. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en adviseren u met slimme handigheden die u kunt implementeren in uw nieuwe keuken.

Wij gaan voor kwaliteit

De keukens die wij plaatsen zijn slechts van de beste merken. Dit houdt in dat wij uitsluitend samenwerken met de beste merken keukens en apparatuur. Eén van de merken keukens die wij graag installeren zijn de keukens van het merk “Poggenpohl”. Dit keukenmerk bestaat al sinds 1892 en levert de beste kwaliteit. Wij zijn niet de enige die dit opvalt, door het gebruik van de beste materialen en de combinatie van duurzaam ondernemen heeft dit merk al vele prijzen opgeleverd.

Bent u toe aan een nieuwe keuken en kan u wel wat hulp gebruiken? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.