Meer tips om heerlijk van je tuin te genieten in de zomer!

551

De koude winter vertrekt bijna uit ons koude kikkerlandje, de voorjaarskriebels beginnen langzamerhand weer te komen en je krijgt weer zin om heerlijk te vertoeven in je mooie tuin deze zomer. Voordat we bij het genieten kunnen komen, dient er eerst nog wat extra energie in je tuin gestoken te worden! Dit is niet alleen erg leuk, maar door iets extra’s te doen in je tuin kan je er deze zomer nog meer van genieten.

Had je afgelopen najaar geen zin om je tuinmeubelen allemaal in het schuurtje te zetten en zijn deze hierdoor een beetje verkleurd? Geen nood, er bestaan vele middeltjes om je kunststof, metalen of houten tuinmeubelen er weer als nieuw uit te laten zien! Hier zijn verschillende onderhoudsproducten voor te verkrijgen én sommige kunnen ook gebruikt worden nadat de zomer bijna op zijn eind is, heel handig dus!

Heb je deze winter eigenlijk bewust je tuinmeubelen buiten laten staan omdat je eigenlijk toe bent aan een nieuwe set? Wij geven je stiekem geen ongelijk. Een tuinset gaat jaren mee maar soms is het prettig om gewoon iets nieuws, mooiers en groters te bestellen. De Vries XL heeft onlangs zijn complete assortiment tuinmeubelen uitgebreidt. Genoeg keuze dus wanneer je deze zomer toe bent aan een nieuwe tuinset!

Maak je huidige tuinset of nieuwe tuinset compleet.

Kan je het nog herinneren van vorig jaar? Het is heerlijk weer buiten maar eigenlijk is het gewoon te warm om in de volle zon te zitten. Veel tuinen beschikken gelukkig wel over een beetje schaduw in de zomer, maar wanneer de zon halverwege de dag in de volle glorie aan het schijnen is kan het wel eens lastig zijn om een beschut plekje te vinden. Tegenwoordig zijn er vele soorten parasols te vinden en vaak zien deze er nog mooi en strak uit ook!

Iedereen kent het wel, je komt thuis na een lange werkdag of een heerlijke dag strand. De barbecue gaat aan en je zit nog heerlijk na te genieten van de zomerse dag. Soms is het té gezellig en blijf je nog graag even buiten zitten. Helaas koelt het ‘s avonds behoorlijk af en kan je wel wat warmte gebruiken. Wist je dat er vele verschillende gashaarden bestaan voor in je tuin? 

Dit geeft een prachtige sfeer en een heerlijke warmte.