De voordelen van een PVC vloer

398

Wanneer u voor uw woning of kantoor op zoek bent naar een nieuwe vloerbedekking is een PVC vloer een hele goede aanrader. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen waardoor het past bij iedere inrichting. Met houtmotief waarbij de nerven echt voelbaar zijn, in een strakke betonlook of een prachtig warme tint: bij PVC vloeren kan het allemaal. Vooral in werkruimtes of huishoudens met kleine kinderen en huisdieren is het belangrijk dat een vloer regelmatig goed gereinigd kan worden. Dat is met PVC vloeren het geval. Ze kunnen zowel nat als droog worden schoongemaakt waarbij geen krassen of andere beschadigingen ontstaan. Daarbij is een PVC vloer ook slijtvast. Zo ontstaan er, ook bij zeer intensief gebruik, geen slijtageplekken of looppaden.

PVC in Veenendaal

Wanneer u gaat voor zeer betaalbaar en kwaliteit is het kopen van PVC in Veenendaal bij Van Kooten woninginrichting een echte aanrader. Ze hebben een grote collectie PVC vloeren waaruit u kunt kiezen in alle denkbare uitvoeringen en motieven. U wordt vakkundig geholpen en geadviseerd door één van de medewerkers. Voor een PVC vloer betaalt u bij Van Kooten zeker niet teveel. Ze hebben een handige legservice waar u als klant gebruik van komt maken. Vooraf komt er iemand bij u op locatie om alles in te meten en een goede berekening van de juiste hoeveelheid PVC vloer te maken. Op de afgesproken dag komen de vloerenexperts de PVC vloer op vakkundige wijze leggen en voorzien u van verder advies op het gebied van onderhoud van PVC vloeren. Zo kunt u vele jaren genieten van uw prachtige vloer.

PVC vloeren geschikt voor iedere ruimte

PVC vloeren zijn niet alleen geschikt voor woonkamers maar eigenlijk voor bijna iedere ruimte in uw huis. Om een mooi geheel te maken kunt u zelfs de hele benedenverdieping voorzien van een PVC vloer. Wilt u toch wat onderscheid in de diverse ruimtes? Kies dan bijvoorbeeld voor een PVC vloer met houtmotief in de woonkamer en een tegellook in de keuken. Wat ook zo prettig is van PVC vloeren is dat ze over vloerverwarming gelegd kunnen worden, mits de vloerverwarming volgens de standaard richtlijnen is gelegd. Het geldt voor zowel de klik-pvc vloeren als het plak PVC. Daarnaast is altijd het advies om de vloerverwarming niet op warmer dan 27 graden te zetten, wanneer de temperatuur hoger wordt, wordt het slecht voor de vloer. Neem snel een kijkje bij Van Kooten en verbaas u over de prachtige collectie betaalbare PVC vloeren.