3 leuke toevoegingen aan je woning

686

Ben je inmiddels uitgekeken op het huidige interieur van je woning? In dat geval kan het een goed idee zijn, om je interieur van enige vernieuwing te voorzien. Dit artikel zet drie toevoegingen voor je op een rijtje, die van je woning een nog gezelliger huis kunnen maken! Niet alleen in huis komen deze toevoegingen van pas. Sommige toevoegingen kun je ook in de tuin plaatsen.

Tip 1: kies voor een opblaasbare jacuzzi

Een typisch voorbeeld van een element die goed van pas komt in de tuin, is een opblaasbare jacuzzi. In de afgelopen jaren zijn deze jacuzzi’s steeds populairder geworden! Niet voor niets hebben verschillende winkels deze jacuzzi’s aan hun assortiment toegevoegd. Het voordeel van een opblaasbaar model jacuzzi, is het feit dat deze modellen relatief goedkoop aangeschaft kunnen worden. Daar komt bij, dat ze minder ruimte in beslag nemen dan een vast model jacuzzi.

Tip 2: zorg voor meer verlichting in huis

Naast het gebruik van een opblaasbare jacuzzi kan ook een verbetering van de verlichting bijdragen aan de sfeer in en rondom je woning. Kies bijvoorbeeld voor een slinger met vrolijk gekleurde lampjes rond je terras of in je slaapkamer. Het geeft een hele gezellige uitstraling aan ruimtes! In de slaapkamer zou je ook voor het gebruik van led-strips kunnen kiezen. Deze strips zijn energiezuinig en zorgen net als de slierten met lampjes voor een gezelligere sfeer.

Tip 3: voeg een eyecatcher aan je interieur toe

Een derde mogelijkheid om ruimtes gezelliger te maken, is het gebruik van een eyecatcher in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke hanglamp in de gang van je woning! Een hanglamp trekt de aandacht weg bij een rommelige kapstok of schoenenrek. Op deze manier behoudt de gang z’n nette en gezellige look! Naast een hanglamp kun je ook voor diverse andere eyecatchers kiezen om de aandacht bij rommelige hoekjes weg te houden.

Extra tip: Een eyecather mag natuurlijk ook lekker zitten, een zitzak stoel die je kan gebruiken in de woonkamer en in de tuin. Heerlijk om een boek in te lezen of een middagdutje op te doen in de zon.