Overweeg een nieuwe gevelbekleding van metaal.

639

Staat uw woning of pand in Eindhoven of omgeving en heeft de gevelbekleding zijn beste tijd gehad? Dan moet u goed nadenken over welk materiaal u wilt toepassen voor een nieuwe gevelbekleding. Overweeg dan eens te kijken voor een nieuwe gevelbekleding van metaal. Metaal is te verkrijgen in verschillende soorten en samenstellingen. De vraag naar metaal Eindhoven is de afgelopen jaren gestegen, vooral omdat vele soorten geschikt zijn voor metaalbewerking. Denk bijvoorbeeld aan aluminium, zink en koper. Vaak worden deze materialen toegepast bij zetwerk op maat. Deze materialen hebben elk hun eigen unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

 

Wat houdt zink op maat in?

De toepassing van zetwerk op maat is de afgelopen jaren flink toegenomen, vooral in de daken- en bouwindustrie. Een van de meest gebruikte materialen hierbij is zink. Vooral omdat zink veel voordelen heeft. Zo heeft het een lange levensduur en geeft uw pand of woning een karakteristieke uitstraling. Middels een zetbank, kantbank of bankschroef word zink in een andere vorm gebogen en kunnen nauwkeurige hoeken worden aangebracht in het materiaal. Doordat zink zich makkelijk laat bewerken kan vrijwel elke vorm worden gerealiseerd. Hierdoor krijgt u een product dat precies aansluit op uw dak. Het grote voordeel van zink op maat is dat het niet aan elkaar gelast hoeft te worden. Dit bespaart tijd en geeft een nettere afwerking.

 

Toepassing van zink op maat.

Zink op maat heeft veel toepassingsmogelijkheden, toch word het voornamelijk toegepast voor dak- en gevelbekleding. Er kunnen onder andere afdekkappen, dakranden, dakgoten, daktrimmen en waterslagen van gemaakt worden. Zink wordt vooral gebruikt door de ideale eigenschappen die het materiaal bied. Het is een duurzaam product dat lang mee gaat. De levensduur van een zinken dakgoot kan oplopen tot wel 50 jaar. Na al deze jaren heeft het nog steeds dezelfde eigenschappen: het wordt niet broos, is eenvoudig te repareren en veroudert niet. Deze extreem lange levensduur komt door de hoge corrosiebestendigheid van zink. Verder is onderhoud bij zink niet noodzakelijk. Hierdoor heeft u lang geen omkijken naar uw gevelbekleding.

 

Interesse in zink op maat?

Geïnteresseerd in zink op maat Eindhoven voor uw pand of woning? Ga dan langs bij een metaalbewerkingsbedrijf bij u in de buurt. Hier kunt u meer informatie verkrijgen over het product en de toepassingsmogelijkheden. Tevens kunnen zij u hier voorzien van adviezen over verschillende materialen. En kunt u in de showroom verschillende materialen, toepassingen en kleuren bekijken en vergelijken.