Snel een huis verkopen?

718

U woont sinds enige jaren in eenzelfde woning in Rosmalen en u vindt dat het tijd wordt voor een nieuwe woning? Om een nieuwe woning te kunnen kopen dient u in veel gevallen de oude woning eerst te verkopen. Wanneer u uw woning vlot en zonder al te veel kosten wilt verkopen kunt u ook overwegen om zelf uw woning via Funda te verkopen. Vaak bespaart u hiermee tijd en geld. Vaak is het nog de vraag wat de waarde is. Daarbij moet u ook kijken hoe de huizenmarkt erbij staat. En hoe maakt u uw huis een ideaal voor een potentiële koper? Met deze vragen kunt u zelf aan de slag gaan, of u kunt samen met uw makelaar de strategie uitstippelen.

 

Ieder huis is geschikt voor een bepaalde doelgroep

Net als het verkopen van ieder ander product is het sneller om een huis te verkopen als u richt op een bepaald doelgroep. Als u de juiste doelgroep weet te kiezen en de elementen kunt belichten waar zij naar zoeken. Dan creëert u de benodigde vraag naar uw huis. Wilt u een huis verkopen Rosmalen? Kijk eens bijvoorbeeld of u een advertentie kan plaatsen in uw buurtkrant.

 

Maak een presentatie van uw huis

Cruciaal voor een goede verkoop is een realistische vraagprijs en een mooie presentatie van uw

huis. Een goede makelaar bekijkt beide onderdelen en zorgt ervoor dat uw huis van zijn beste kant op Funda terechtkomt. Zodra er een presentatie van uw huis eenmaal gemaakt is wordt het gepost op Social media zodat het snel en makkelijk gedeeld kan worden. Om bij potentiele kopers een goede indruk te maken is het belangrijk om uw persoonlijke verhaal te vertellen. Het is aan te raden om een video te maken van uw huis en uw buurt. Zo kunnen mensen vooraf al zien of het huis bij hun past.  

 

Samenwerken om uw huis te verkopen?

Vindt u het toch wel prettig om terug te kunnen vallen op de expertise van een makelaar in Rosmalen maar wilt u daar niet teveel voor betalen? Dan kunt u het beste naar een onafhankelijke adviseur stappen. Die kunt u helpen om de juiste makelaar te vinden om uw huis te verkopen. Bij een makelaar werkt een team van specialisten om uw huis op een unieke wijze te presenteren. Een goede makelaar kent de lokale markt en zal uw huis op de juiste manier presenteren waardoor het sneller verkocht zal worden.