Tips voor het inrichten van jouw huis

430

Het is altijd leuk om vernieuwing aan te brengen in jouw huis. Ook al woon je jaren in hetzelfde huis voelt het toch een beetje nieuw aan. Het is dus goed om eens in de zoveel jaar verandering aan te brengen. De inrichting is erg belangrijk om jezelf thuis te voelen. ook als je een nieuw huis koopt is de inrichting dus erg belangrijk. Vaak is het lastiger als je een partner hebt omdat iedereen zijn eigen smaak heeft. Uiteindelijk moet je tot een overeenkomst komen. Hierdoor moet je af en toe wel meegaan met de smaak van je partner. 

Doe van te voren al wat inspiratie op

Meubelzaken maken steeds meer gebruik van zogeheten showrooms. Ze bootsen een woonkamer na met hun meubels om klanten een idee te geven hoe het eruit kan komen te zien. Ook kun je woon-magazines en tv-programma’s bekijken. In veel tv-programma’s als mensen hun huis laten inrichten maken ze gebruik van moodboards. Jij en je partner zoeken dan op internet een aantal plaatjes op van meubels of inrichtingen die je mooi vindt. Hierdoor weet je goed van elkaar wat voor smaak jullie hebben. Probeer dit wel los van elkaar te doen zodat je elkaar niet beïnvloed. 

Zoek passende meubels

Je wilt natuurlijk een goede mix tussen comfortabele en stijlvolle meubels. Het is belangrijk dat je comfortabel kan zitten in je woning. Je woonkamer is de plek waar je na werk even tot rust kunt komen. Ook aan tafel wil je comfortabel kunnen zitten. Er zijn verschillende stoelen die een mooie samenhang hebben tussen comfortabel en stijlvol. Een goed voorbeeld hiervan een by boo stoel

Maak het persoonlijk

De inrichting moet een weerspiegeling zijn van jezelf! Om dit in uiting te laten komen in de inrichting is het leuk om het persoonlijk te maken. Dit kan je vooral doen met behulp van accessoires. Denk aan foto’s van mooie vakanties of een fotocollage van je kinderen.