Momentje voor jezelf? Lunchen begint met Cookinglife!

633

Wil je je niet aan het schema van anderen hoeven te houden zodra het op eten en drinken aankomt? Dan weten wij precies wat je nodig hebt!

Rustig aan doen? Nee, niet wanneer het op eten en drinken aankomt. Je moet immers voldoende energie opbouwen voor en verdelen over de hele dag! Nogal wiedes dat je dan van een welverdiende opkikker gebruik wit kunnen maken wanneer jij wilt in plaats van wachten op het juiste moment – bijvoorbeeld een (lunch)pauze. Maar dan moet je wel de juiste middelen hebben om je eten en drinken in mee te nemen. Gelukkig profiteer je van een breed scala aan opties wanneer je Cookinglife bezoekt. Kijk even mee naar de greep die we deden uit ons assortiment.

Drinken

Concentratie is een groot goed tijdens een lange school- of werkdag. Vandaar dat je eigenlijk altijd wel wat te drinken bij de hand wilt hebben, ook al wordt dit dan aan kamertemperatuur blootgesteld. Dat wil zeggen dat het dan niet meer per se zo warm of koud is als je eigenlijk had gewild. Gelukkig is hier wel een mouw aan te passen. Dat zul je wel merken zodra je de uitgebreide thermoskan collectie van Cookinglife onder ogen krijgt! Je klasgenoten en/of collega’s zullen misschien ook wel dorst krijgen. Zolang ze zelf voor een beker zorgen moet trakteren geen probleem zijn!

Eten

Zodra je je lunch luchtdicht verpakt in een boterhamzakje, moet je alles wel in één keer opeten wanneer deze doorzichtige plastic buidel per ongeluk openscheurt. Anders droogt je brood immers uit. En dat is best balen wanneer je eigenlijk nog iets voor later had willen bewaren! Maar gelukkig vind je in ons brede assortiment gemakkelijk een broodtrommel die geheel aan jouw eisen, wensen en voorkeuren voldoet. Zo is brood en fruit inpakken geen enkel probleem meer!

Koeling

Warme dag? Koude drank! Daar ben je dan wel aan toe. En om ervoor te zorgen dat je vruchtensap, frisdrank of andere favoriet op temperatuur blijft, kies je natuurlijk voor een handige koeltas. Zo kun je eenvoudig blikjes of flessen meenemen naar je werk, school of het strand. geniet ervan!

Het liefste zou je een heel leger ijsblokjes op je bureau of bijrijdersstoel leggen. We hoeven je niet uit te leggen dat dat heel onpraktisch is. Een koeltas bij je dragen is dat wel! Hierdoor geniet je de hele dag van jouw favoriete dorstlessers op de gewenste temperatuur. Neem het ervan!