Beton cire coatingvloeren

504

Beton cire is bij uitstek de beste keuze als je gaat voor een stevige coatingvloer. Veelal wordt dit in sanitaire ruimtes gebruikt zoals een badkamer of toilet. Het grootste voordeel van deze vloer is dat hij compleet waterdicht is. Maar ook is hij slijt- en krasvast. Het is een duurzame vloer die met de hand gelegd wordt in een vegende manier. Geen een vloer is op deze manier hetzelfde wat zorgt voor een unieke en karakteristieke uitstraling.

De perfecte vloer voor sanitaire ruimtes

Beton cire wordt veelal in sanitaire ruimtes gebruikt omdat het een waterdichte en slijtvaste vloer is. Het heeft een warme uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo past het in ieder huishouden precies bij het interieur. De vloer bestaat grotendeels uit beton wat hem een sterke kracht geeft. Met een dikte van maximaal 3 mm kan je het zo laten aanleggen door onze specialisten. Het is een vloer die jaren mee kan gaan. 

De kenmerken van een beton cire coatingvloer

De beton cire vloer is in de meeste gevallen tussen de 2 en 3 mm dik. Het is een gewreven en gewaxte vloer die alleen perfect gelegd kan worden door een specialist. Hij staat bekend om de vochtwerende en antibacteriële werking en daarom kan hij ook aangelegd worden in een keuken of op een aanrechtblad. Het past in ieder interieur en wordt volgens de authentieke oude wijze aangebracht.