Tips om je verhuizing zo relaxed mogelijk te laten verlopen

1307

Verhuizen is natuurlijk altijd een stressvolle gebeurtenis. Het is enorm veel werk en kan ook nog eens hartstikke lang duren. En in die tijd kan je niet fatsoenlijk slapen, koken of douchen. Maar maak je niet te druk! Met deze tips verloopt je verhuizing geheel zonder stress.

Planning

Een goede planning is het halve werk en kan je uiteindelijk veel stress schelen. Bedenk eerst wat er allemaal moet gebeuren. Daarna kan je gaan bedenken in welke volgorde alles plaats moet gaan vinden. In zo’n planning zie je in één oogopslag wat er nog allemaal moet gebeuren en wanneer dat dan moet gebeuren. Zo’n planning zorgt ervoor dat er niet nog vanalles in je hoofd spookt, maar dat het allemaal in een duidelijk visueel overzicht staat. Dit geeft je rust in je hoofd.

Schakel hulp in!

Vele handen maken licht werk, dus trommel zo veel mogelijk van je vrienden of familie op om je te helpen. Hoe meer mensen helpen, hoe sneller de klus geklaard is. Zorg wel voor genoeg eten en drinken voor je helpers, want van de hele dag dozen inpakken krijg je honger. Zet ook een leuk achtergrondmuziekje op voor de sfeer, want anders is het ook maar zo’n saaie bedoeling. Ook ondertussen lekker kletsen. Als je de juiste mensen kiest, maak je met z’n allen van een saaie verhuizing een supergezellig feestje! Dan is het hele karwei zo klaar. Zorg uiteindelijk wel voor een bedankje voor iedereen in de vorm van een uitgebreid etentje in je nieuwe stulpje of een doos chocola of een goede fles wijn. 

Heb je nou echt geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken en al die zware dozen zelf te tillen? Van Ravels Verhuizingen is een betrouwbare en goedkope verhuisservice in de regio Oosterhout.