Nieuw huis? Geheel nieuw leven! | Groothuisbouw

679

Begin een heel nieuw hoofdstuk in het verhaal van jouw leven met een woning op maat. Jouw dromen worden werkelijkheid wanneer je voor onze diensten kiest!

Compromissen sluiten met jezelf. Dat is wat je doet wanneer je een nieuw huis koopt. Want, zeg nou zelf; kieskeurig zijn we allemaal wel. En voordat je je keuze maakte, had je wellicht een wat grotere tuin willen hebben. Of een balkon aan de andere kant van je woning. Oh, en kon die ene ruimte nou echt niet op de andere verdieping gesitueerd zijn?

Nee, je zeurt of klaagt echt niet onterecht wanneer je tegen dergelijke problemen aanloopt. Echter, die hoeven niet eens te bestaan! En dat is ook niet het geval wanneer Groothuisbouw jouw nieuwe huis mag realiseren.

Het uiterlijk van jouw woning, inclusief de eigenschappen en andere optionele zaken, worden bij ons namelijk volledig door jou bepaald. Oftewel jouw dromen worden eindelijk werkelijkheid!

Eigen huis ontwerpen

Ons bouwbedrijf baseert zich volledig op de wensen en eisen van haar klanten. Je hoeft alleen maar zeven stappen te doorlopen om tot je ideale huis te komen! Daartoe behoren onder andere het selecteren van het type woning, het model en het selecteren van aanvullende opties, zoals dakkapellen, serres, terrassen en balkons in enkel- of meervoud. Heb je hieruit een keuze kunnen maken? Fantastisch! Zodra je die hebt ingediend, sturen wij je zo snel mogelijk een offerte op.

Gasloos bouwen

Een klant die comfortabel woont is een toonbeeld van ons succes. Daarnaast realiseren wij woningen die volledig op de toekomst georiƫnteerd zijn. Vanaf 2020 wordt gasloos bouwen namelijk de norm en worden huizen alleen nog maar met elektriciteit van energie voorzien. Wij lopen al enkele jaren voor op wat straks een trend wordt en zetten daarom een villa, boerderij of herenhuis voor je neer dat duurzaam en milieubewust is qua materialen en voorzieningen. Daar wordt immers iedereen beter van!

 

Wil jij de volledige controle hebben over je eigen toekomst? Laat deze dan realiseren door Groothuisbouw!