Last van de buxusmot? Koop een buxus vervanger!

401

In de Nederlandse tuinen zien we de buxus met grote regelmaat terug vinden. Het is een populaire haag. Jarenlang konden we genieten van een wintergroene haag en dachten we dat deze onverwoestbaar is. Helaas hebben we in Nederland ook te maken met de buxusrups en buxusmot, die de buxus aantasten. Aangevreten door de buxusmot of aangetast door een schimmelziekte: uw buxus staat er maar kaal en verdord bij. Helaas is bestrijding een dure en tijdrovende klus met een minimaal resultaat. Kies daarom voor andere planten die resistent zijn tegen deze ongemakken. Bij de Buxusvervanger.nl heeft u een hele brede keuze uit verschillende soorten. Allen van zeer goede kwaliteit en zeer betaalbaar. U kiest uit naar welke buxus alternatieven uw voorkeur uitgaat, geeft het aantal aan en plaatst uw bestelling. De buxus vervangers worden zo snel mogelijk, in een stevige verpakking, bij u thuis afgeleverd. Gegarandeerd vers en van topkwaliteit want ze komen allemaal uit de eigen kwekerij. Bekijk het grootste aanbod op Buxusvervanger.nl en lees de lovende recensies. Goede kwaliteit, ruime keuze en betaalbare prijzen.

Winterharde buxus vervanger kopen

Alle vervangers hebben dezelfde eigenschappen dan de buxus. Dat is dat ze winterhard zijn, nagenoeg geen blad verliezen en makkelijk te onderhouden zijn. Neem nu de Ilex crenata. Qua uiterlijk vertoont deze buxus vervanger de meeste gelijkenissen met de buxus. Fijne blaadjes en een prachtige groene kleur. De Ilex crenata is bij de Buxusvervanger.nl verkrijgbaar in drie soorten: de ‘Green Hedge’, ‘Caroline Upright’ en de Maximowicziana ‘Kanehirae’. Bij een buxus vervanger kunt u ook denken aan de Portugese laurier. Al heeft het veel grotere bladeren dan een buxus en een sterkere groei, toch is het een goede buxus vervanger. Net als met een buxus kunt u er een mooie, dichte haag mee creëren. Wanneer u gesteld bent op uw privacy is de Portugese laurier prima geschikt als erfafscheiding met de buren of openbare weg.

Buxus vervanger onderhouden

Bij de Buxusvervanger.nl treft u verder nog de taxus Baccata en de Japanse Kardinaalsmuts aan in het assortiment. Deze soorten zijn, net als de andere buxus vervangers, geschikt om op iedere standplaats aan te planten. Ook de bodemsoort maakt niet uit, al houden ze allemaal wel van goed doorlatende grond waarbij het water voldoende wordt afgevoerd. Alle soorten vervangers zijn, net als de buxus, geschikt om te snoeien. Waar de één voldoende heeft aan een jaarlijkse snoeibeurt verlangt de ander dat dit twee keer per jaar gebeurd. Al met al is iedere buxus vervanger makkelijk te onderhouden. Hebt u nog vragen? Bij de Buxusvervanger.nl beantwoorden ze deze graag.