Je eigen huis? Dat bouw je zelf!

614

Of eigenlijk doet Groothuisbouw dat voor je. Maar hoe je optrekje eruit komt te zien, wordt wel degelijk volledig door jou bepaald! Lees snel verder voor de vele mogelijkheden.

Er zijn zoveel dingen die je zou willen aanpassen als je een woning koopt. De ligging, de breedte van een bepaalde ruimte, een dakkapel die ietsje opgeschoven had moeten worden of een balkon die aan de verkeerde kant van het huis gevestigd is. Oh ja, en de garage heeft ook de verkeerde vorm voor jouw auto. Klinkt bekend? Ja? Nee?

Nou, dat hoeft ook niet want daar heb je helemaal geen last van als je met Groothuisbouw in zee gaat! De woning die je dit oplevert is namelijk ontworpen door jou.

Dat willen we best even herhalen om je met dit feit te verzoenen: ontworpen door jou!

Ben je benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Dan kunnen we je beslist aanraden om even verder te lezen.

Eigen huis ontwerpen

De afgelopen decennia opereren wij vanuit Emmeloord. Al meer dan twintig jaar realiseren we de meest uiteenlopende huizen, van villa’s tot boerderijen en alles wat daar tussenin zit. Noem maar een soort woning en je hebt een dikke kans dat die bij ons al eens de revue heeft gepasseerd.

Hoe het ook zij en wat je keuze ook maar is, door Groothuisbouw je nieuwe woning laat neerzetten kun je ervan uitgaan dat je een foutloze constructie tegemoet ziet die de tand des tijds, evenals de elementen, nog vele jaren zal doorstaan. Maar dan moet je wel eerst zelf je eigen huis ontwerpen!

Dit proces klinkt veel ingewikkelder dan het is. Via onze website hoef je namelijk slechts zeven stappen te doorlopen waarbij je keuze smaakt die bijdragen aan een schitterend eindresultaat. Allereerst kies je namelijk het type woning en het model, waarna de diverse aanvullende opties volgen. Zo kies je zelf of er een dakkapel of serre aankomt. of een balkon. Misschien wel meer dan één! Zodra je de stappen hebt doorlopen, krijg je van ons een offerte toegestuurd.

Ben je helemaal gereed om letterlijk en figuurlijk aan je toekomst te gaan bouwen? Dan draagt Groothuisbouw daar graag een steentje aan bij. Het liefst een heleboel steentjes zelfs!