Pand beveiligen? Raadpleeg de Alarmsysteemexpert!

704

Met een gerust hart slapen is goed voor de gezondheid. Maar dan moet je je geen zorgen hoeven maken om inbrekers en brandgevaar! Dat is gelukkig ook helemaal niet nodig.

Oké, toegegeven; het noodlot kan altijd toeslaan. Daar hebben we geen invloed op. Maar er zijn ook zaken waar we als mensen – en als de Alarmsysteemexpert natuurlijk! – wél wat aan kunnen doen. Zo zijn we in staat ervoor te zorgen dat je spullen een stuk veiliger zijn en dat je direct gewaarschuwd wordt voor brandgevaar. In sommige gevallen heb je voor deze beide situaties slechts één apparaat nodig. Tjonge, waar zal de vooruitgang ooit ophouden?!

Niet bij de Alarmsysteemexpert in ieder geval. Wij zijn in staat om een behoorlijk aantal zorgen weg te nemen. Onze professionals zijn autoriteiten op het gebied van persoonlijke beveiligingsmaatregelen. Je woning, bedrijfspand en andere zaken zijn in goede handen wanneer je onze systemen installeert. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we bieden? Lees dan snel verder!

Systemen

Het aantal en de soort systemen die je bij ons kunt kiezen, zijn zeer uitgebreid. Zo heb je de keuze uit een draadloze variant waarmee (tuin)huizen, winkels, kantoren en garages moeiteloos beveiligd kunnen worden. Mocht een overlaat zonder toestemming jouw perceel willen betreden, dan word je daarvan direct op de hoogte gesteld! Ook wanneer er brand uitbreekt gaat er een duidelijk hoorbaar alarm af.

Uiteraard wordt ook met jouw persoonlijke wensen rekening gehouden. Zodra je dit aangeeft, kunnen onze vakmensen een speciaal alarmsysteem pakket voor je samenstellen.

Neem vooral een kijkje in ons online aanbod om te zien wat de vele mogelijkheden zijn.

Installatie

Het kan enige vakkennis vergen om onze systemen te installeren. Dit doen onze professionals dan ook maar wat graag voor je! Na voltooiing van dit karwei nemen zij het hele systeem en de werking ervan met je door, zodat je exact weet hoe je het moet bedienen. Om het de monteur gemakkelijker te maken en je bovendien wat geld te besparen, zou je wel alvast de bekabeling aan kunnen leggen. En ben je redelijk technisch? Dan zou je de installatie indien gewenst ook zelf kunnen verrichten!