De uitstraling van een houten zit sta bureau

500

Je bent op zoek naar een zit sta bureau? Misschien moet je ook voor langere tijd thuis werken? Of je hebt sowieso zelf een kantoor aan huis. Het kan natuurlijk ook dat je voor je werknemers een zit sta bureau zoekt. Kies je voor hout, dan heb je een bijzonder mooie uitstraling in je kamer.

Mooie uitstraling door te kiezen voor hout

De uitstraling van een houten zit sta bureau is fantastisch. Natuurlijk zijn er ook nog verschillende houtsoorten waar je uit kunt kiezen. Aan elk houtsoort hangt ook weer een ander prijskaartje. Het is ook wel mooi als het hout past bij de rest van het interieur. In ieder geval kies je met hout voor duurzaamheid. Ook heb je al snel een elegante uitstraling. Dat mag toch wel in een kantoor? Hier moet je tenslotte een groot gedeelte van je tijd doorbrengen.

Goed voor je gezondheid

Kies je voor een prachtig houten zit sta bureau, dan is dat goed voor je lichaam. Iedereen weet inmiddels wel dat veel en lang achter elkaar zitten bijzonder slecht voor onze gezondheid is. Wissel je het werken daarom af en ga je af en toe een poos staan achter je bureau, dan is dat veel beter. Je zult merken dat je jezelf op deze manier ook beter kunt concentreren. Ook mentaal ga je er op deze manier dus op vooruit.

Elektrisch of niet?

Neem je het bureau elektrisch of niet? Denk je dat de motoren misstaan terwijl je juist voor een zit sta bureau met een mooie uitstraling kiest? Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Vaak zijn de motoren handig weggewerkt. Bijvoorbeeld in de poten. De meeste houten bureaus hebben een werkblad met ruime afmetingen. Dat is natuurlijk ideaal als je ook met veel papieren werkt. Wil je het zitten en staan heel regelmatig afwisselen, dan is het wel heel gemakkelijk als dit elektrisch kan.

Handmatig verstelbaar zit sta bureau van hout is ook goede optie

Sommige bureaus kun je met een inbussleutel verstellen. Ook is het een optie om te kiezen voor een zogenaamd slingerbureau. Deze kun je heel gemakkelijk in hoogte verstellen met een handslinger. Deze zit onder het bureau, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij afbreuk doet aan de mooie uitstraling. Ook een ideale oplossing dus voor een flexibele werkplek.

Bron: Officetopper