Comfortabel de zomer in? Kies voor de perfecte overkapping!

722

Verantwoordelijk van de zon genieten begint bij Kroezon. Bekijk ons uitgebreide assortiment om een uitgebreid beeld van onze vele mogelijkheden te krijgen waarmee u het voor uzelf extra aangenaam maakt!

Als er iets is waar je eigenlijk niet op kunt rekenen, is het wel het Nederlandse weer. Zelfs wanneer het KNMI zegt dat je morgen van tropische temperaturen mag genieten, wordt altijd geadviseerd om dat met een korreltje zout te nemen. Maar wanneer je dan toch lekker buiten wilt zitten, hoe zorg je dan dat je op iedere situatie voorbereid bent?

Natuurlijk door een luxe overkapping aan te schaffen! Deze beschermt je namelijk tegen de felste zonnestralen maar houdt ook neerslag perfect tegen. Je kunt er zelfs voor kiezen om panelen aan de voor- en zijkanten van het geheel te plaatsen, zodat je rondom beschut bent tegen slecht weer. Toch blijf je dan wel een schitterend uitzicht op je tuin behouden!

Kroezon heeft vele verschillende mogelijkheden voor de echte levensgenieter. Gemak dient de mens en dat is een uitspraak waar wij volledig achter staan! Neem daarom een kijkje in het brede Kroezon aanbod voor de beste manieren om van het zomerweer te profiteren.

Erhardt

Je hebt bij Kroezon diverse opties als je een overkapping gaat kopen. Deze wordt echter altijd op maat geleverd voor de perfecte pasvorm! Verder bieden we onder andere de mogelijkheid om een lamellendak te laten installeren, zodat je precies kunt regelen hoeveel licht er op je terras binnenvalt. En in andere overkappingen kan zonwering worden geïnstalleerd die met de hand of zelfs op afstand bedienbaar is!

Bovendien kun je met de constructies van Erhardt nog vele andere kanten op. Wat dacht je van geïntegreerde verlichting of zelfs infrarood verwarming? Zo wordt het extra fijn vertoeven onder je comfortabele uitbouw!

Dankzij Kroezon wordt jouw terras net zo mooi en comfortabel als je zelf wilt. Zit je graag het hele jaar door buiten maar wil je wel verwarmd en beschut blijven tegen de elementen? Dan staat een bezoekje aan de website van Kroezon of één van onze showrooms in Assen en Hoogeveen natuurlijk bovenaan je prioriteitenlijstje!

Exta tip: Na een lange dag klussen, studeren of werken wil je natuurlijk wel even kunnen bijkomen. Plof dan lekker neer op deze tuinkussens op maat gemaakt. Passend in elke tuinstoel of bank, met leuke designs of kleuren.