Betonnen muurafdekkers verlengen de levensduur van je muur

604

Muurafdekkers zijn zeer belangrijk voor je muur door hun beschermende functie. Het biedt bescherming tegen alle weersinvloeden van buitenaf door hun krachtige structuur. Prefab beton is de basis van de muurafdekkers en staat garant voor de veiligheid en bescherming van iedere betonnen bouwproject. Met dit gegeven bieden de muurafdekkers ook een bescherming op lange termijn, hiermee wil ik zeggen dat de afdekkers jarenlang mee gaan en altijd de gewenste bescherming biedt. 

Welke muurafdekkers zijn er allemaal.

Muurafdekkers beschermen zoals eerder benoemd het metselwerk van je muur in veel opzichten. In deze categorie vallen ook betonnen paalmutsen. Samen zijn de betonnen paalmutsen en muurafdekbanden onmisbaar voor je muur. 

Los van de bescherming hebben de muurafdekkers ook hun aandeel in design. Op voorhand is dat niet het eerste waar je aan denkt bij muurafdekkers maar het tegendeel is waar. Door het ruime assortiment betreft soorten muurafdekkers en de verschillende kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn kies je de soort wat bij je past en je muur compleet maakt. Qua kleur hebben we verschillende tinten zoals grijs, antraciet of zwart gecoat. Smaak is natuurlijk persoonlijk en daarom hebben we gekozen voor verschillende kleuren en soorten om aan ieders wens te voldoen. 

Kijk ook naar de juiste afmetingen die passen op je muur. Daarin kun je ook zelf bepalen wat het beste past, en wat er niet voor geschikt is. 

De combinatie tussen muurafdekkers en paalmutsen. 

Hierbij benoemd bieden we muurafdekkers en betonnen paalmutsen. Een combinatie van deze 2 is uiteraard een aanrader wat mij betreft. De muurafdekkers, het woord ´muur´ zegt het al, plaats je aan de bovenkant van de muur voor bescherming en afwerking. De paalmutsen is bedoeld voor de palen die de muren met elkaar verbinden. Je kunt dus de paalmutsen en muurafdekkers combineren qua kleur en design zodat het één geheel wordt. Denk bijvoorbeeld aan de zwart gecoate paalmutsen mét zwart gecoate muurafdekkers. 

Maar het belangrijkste accent ligt op de plaatsing van de muurafdekkers. Doe dit met aandacht en precisie om zo de juiste bescherming te bieden aan je betonwerk. Door het goed te plaatsen gaat het beton veel langer en heb je er dus meer plezier van. Voor vragen over het installeren of ander vragen verwijs ik door naar betongoed.nl.