Bereid je met Kroezon voor op álle weersomstandigheden!

626

Zelfs tijdens de winter wordt lekker in je tuin zitten mogelijk met onze overkappingen. Bekijk ons ruime aanbod en vind de zonwering die aan al je voorkeuren en eisen voldoet!

Op het weerbericht moet je kunnen vertrouwen… tenzij je in Nederland woont, natuurlijk! Voorspelde buien resulteren vaak in een lekkere warme dag. Andersom zou je vaak genoeg wensen dat je in plaats van een zwembroek een paraplu bij je had. Tot in het buitenland is de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse weer beroemd. Hoe kun je je hier in vredesnaam op anticiperen?

Door voor een schitterende overkapping van Kroezon te kiezen, natuurlijk! Buien en excessieve zonnestralen hebben niet langer de mogelijkheid om roet in jouw eten te gooien. Dat is zeker het geval wanneer je niet alleen van bovenaf wordt beschermd maar ook door de optionele panelen aan de zij- en voorkant van je zonwering. Ongeacht de weersomstandigheden heb je altijd een schitterend uitzicht op je tuin!

Zie jij jezelf al zitten, badend in luxe? Dan is een overkapping voor je terras precies wat je zoekt. In het ruime assortiment van Kroezon heb je de keuze uit diverse modellen van allerhande vooraanstaande merken. Bovendien is je nieuwe favoriete zitplek met allerlei handige accessoires – zoals verlichting en verwarming – uit te breiden! Kom gerust naar onze showroom te Assen of Hoogeveen om al deze mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Hier geven onze experts bovendien maar wat antwoord op al je prangende vragen!

Verano

Zonnebaden als een koning doe je uiteraard met de prachtig uitgevoerde overkappingen van Verano. Stijl en comfort worden door dit kwaliteitsmerk op een aantrekkelijke wijze samengeweven. Je hebt bovendien verschillende manieren om te voorkomen dat felle zonnestralen of regenbuien je tot last zijn. Zo zou je bijvoorbeeld voor polycarbonaat platen kunnen kiezen, die diffuus zijn en minder licht doorlaten. Uiteraard beschermen ze ook tegen de regen.

Wil je echter zelf bepalen hoeveel licht je opvangt? Dan komt een lamellendak wel heel goed van pas! Deze segmenten kun je namelijk kantelen hoe je wilt. Zo is het ook mogelijk om ze zo te draaien dat er qua licht en neerslag helemaal niets meer doorkomt. Binnenkort heb je daarom geen enkel excuus meer om niet lekker buiten te gaan zitten! Zeker niet als je je lamellen op afstand bestuurt met behulp van een Somfy buismotor.