Verschillende VPN providers voor in huis

619

Er zijn verschillende redenen dat je over kunnen halen om een VPN aan te schaffen. Dit zou kunnen zijn dat je series wilt kijken uit het buitenland, of dat je gewoon erg van je privacy houdt. Hoe dan ook moet je wil je wel gebruik maken van een betrouwbare VPN. In dit artikel worden 3 VPN providers bekeken. Na het lezen hiervan kun je beter je beslissing maken van welke provider je nou precies kiest.

Kies voor GooseVPN

De eerste optie is dan van GooseVPN. Dit is ook meteen een unieke, want dit is namelijk een Nederlandse provider. Daarnaast is dit ook een van de goedkopere aanbieders. Dit is wel terug te vinden in de snelheid van de VPN. Het ligt aan de locatie waar jij jezelf bevindt, maar gebruikers geven aan dat het een solide, niet al te snelle, VPN is.

Maak gebruik van ExpressVPN

Op dit moment is ExpressVPN een van de grootste premium aanbieders VPN aanbieders van Nederland. De organisatie staat bekend om hun hoge kwaliteit, gebruiksgemak en verbinding snelheid. Wat Express VPN goed doet is dat ze gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid bieden aan iedereen. Het is namelijk zo dat je niet veel van computers af houdt te weten als je gebruik wilt maken van ExpressVPN. Mochten er toch vragen zijn hebben ze ook een klantenservice.

De organisatie is op dit moment gevestigd p de Britste Maagdeneilanden. De reden dat ze hier zijn gevestigd is dat ze hier geen logs hoeven bij te houden van wegen de lokale wetgeving. Om die reden doet de organisatie dit ook niet.

Misschien is Windscribe van voor jou

De laatste VPN in dit artikel is Windscribe. Dit is een VPN dit zich vooral focust op de download snelheid. Om die reden is hij hier ook zeer snel in. Wel worden er meerdere malen problemen ondervonden met verbindingsproblemen. Daarnaast is het gebruiksgemak wel fijn.