Barkrukken in de keuken: waarom?

841
Barkrukken

Ben je momenteel bezig met het bepalen van de inrichting van je nieuwe keuken? En heb je ervoor gekozen om een keukeneiland te nemen? Dan heb je vaak barkrukken nodig om de keuken compleet te maken, waarom? Lees in dit artikel waarom deze niet mogen ontbreken in je keuken!

Een mooie set barkrukken zien er erg mooi uit, daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om gezellig in de keuken te tafelen. Benieuwd wat nog meer de voordelen zijn die je zal ervaren met barkrukken in de keuken? Lees hieronder de grootste voordelen!

Voordeel 1. Altijd de juiste uitstraling

Barkrukken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor er altijd wel de juiste set barkrukken te vinden is dat perfect bij je keuken past. Een mooie set krukken voor aan het keukeneiland zorgt zeker voor extra uitstraling. 

Voordeel 2. Verkrijgbaar in diverse hoogtes

Barkrukken zijn verkrijgbaar in allerlei hoogtes, waardoor er altijd wel een set barkrukken te vinden is dat de juiste hoogte heeft. De juiste hoogte voor een barkruk is de hoogte van de bar min 30 centimeter. Dus is je kookeiland of bar 90 centimeter hoog? Dan zijn barkrukken met een hoogte van 60 centimeter de juiste hoogte.

Voordeel 3. Comfortabele zitplaatsen

Design barkrukken met of zonder rugleuningen zorgen voor comfortabele zitplaatsen in de keuken. De rugleuning is voor het zitcomfort niet altijd zo belangrijk als men denkt. Wil je een strakke keuken? Kies dan voor barkrukken zonder rugleuning, dit zorgt ervoor dat de rugleuningen niet boven het kookeiland uit komen. 

Voordeel 4. Extra zitplaatsen

Extra zitplaatsen zijn altijd mooi meegenomen en komen vaak ook van pas bij verjaardagen. Het handige van barkrukken is dat ze meestal onder het kookeiland geschoven kunnen worden. 

Voordeel 5. Geschikt voor iedereen

Als je wilt dat de barkrukken geschikt zijn voor ieder gezinslid, dan is het belangrijk om te kiezen voor verstelbare barkrukken. Zo kan de kruk op maat worden afgesteld, zodat zowel groot als klein er comfortabel op kan zitten.

Online kopen

Het makkelijke is dat je tegenwoordig online een ruim assortiment aan barkrukken kunt vinden. Zo hoef je niet meer tientallen woonwinkels langs op zoek naar geschikte barkrukken. Wil je toch even testen? Dan kan je online zoeken naar barkrukken die passen bij jouw keuken om vervolgens de desbetreffende winkel te bezoeken. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite bij het zoeken naar de juiste krukken voor aan de bar!