Waarom opslagruimte huren?

470

Wanneer je thuis niet genoeg ruimte hebt om je inboedel in neer te zetten, is het goed om rond te gaan kijken naar een opslagruimte.

Opslagruimte huren voor verbouwing

Op moment dat je gaat verbouwen staan er al gauw spullen in de weg. Als je een garage hebt kun je vaak al een deel daarin kwijt. Maar meestal is dit niet genoeg en er zijn genoeg mensen die überhaupt geen garage hebben. Op zo’n moment is het goed om te gaan kijken naar het huren van een opslagruimte. Zo kun je op een gemakkelijkere manier de verbouwing voortzetten zonder dat al je spullen in de weg staan, zoals banken en kasten. 

Winter- en/of zomerspullen opslaan

Zijn jullie als gezin fanatieke wintersporters maar heb je geen ruimte om ski’s en snowboards op te slaan? Dan kun je na je skivakantie gemakkelijk de spullen opslaan in een opslagruimte. Dit geldt natuurlijk ook voor zomerspullen. Surfplanken en dergelijke kun je in dezelfde ruimte zetten. Weet je niet hoe groot de ruimte moet zijn die je moet huren? Online zijn veel opslagcalculators waarmee je op een eenvoudige manier kunt berekenen hoe groot de opslagruimte moet zijn. Zo betaal je niet teveel!

Hoeveel kost het?

Dit verschilt per vestiging, plaats en grootte van de ruimte. In alle plaatsen in Nederland is wel een opslagruimte in de buurt. Vanzelfsprekend kost het huren van zo’n ruimte in de randstad meer dan elders in het land. Vaak start het vanaf €25,- p/m. Echter heb je dan wel een hele kleine ruimte. Online kun je bij veel bedrijven die opslagruimte verhuren gemakkelijk berekenen hoe groot de ruimte moet zijn die jij nodig hebt. Zo betaal je niet onnodig teveel door een grote ruimte te huren waar je maar een deel van gebruikt. 
Opslagman is een van de grootste partijen die zulke ruimtes verhuurt. Ze hebben 6 vestigingen in het land, waaronder sinds kort ook een opslagruimte in Almere. Benieuwd naar hoeveel het kost en hoe het werkt? Bekijk dan de website!