Moderne bedden: 3x de nieuwste trends

2979

Anno 2019 zijn er zo veel verschillende soorten bedden op de markt dat het allemaal niet meer bij te houden is. Iedereen wilt weer een ander bed. En iedereen beleeft een bed weer anders. Hierbij de 3 nieuwste trends qua bedden. Het gaat hier vooral om luxe en moderne bedden.

Verschillende soorten bedden

Wat zijn nou luxe bedden? Luxe is natuurlijk relatief, dit is voor ieder persoon weer anders. In deze lijst is ervan uitgegaan dat een luxe bed de meeste opties heeft en het lekkerste ligt. Zoals er al werd vermeld zijn er zo veel verschillende bedden op de markt dat u uw ogen uitkijkt. Er zijn boxpring bedden, waterbedden en natuurlijk niet te vergeten: De hoogslaper. Ook komen moderne bedden aan bod vandaag.

De Boxspring

Een boxspring deze bestaat uit een aantal verschillende lagen, hierdoor ligt deze ook erg prettig. We beginnen met een veren-constructie, er zijn twee verschillende constructies: de bonell-veren en de pocketveren. Deze worden gestoffeerd waarop het matras komt te liggen, ook kunt u er nog voor kiezen om nog een topmatras te nemen. Meer comfort kunt u bijna niet krijgen. De boxspring wordt ook veel gebruikt in hotels, het bed is makkelijk te verschonen, ziet er luxe uit en pas eigenlijk wel in elke setting. Ook past een boxspring erg goed in uw luxe kamer. Een boxspring ziet er nou eenmaal luxe uit.

Het Waterbed

Een waterbed is denkt iedereen een van de moderne bedden tegenwoordig, terwijl deze eigenlijk al heel lang bestaat. Zo’n 3000 jaar geleden al, wel was deze wat minder hygiënisch dan nu. Ze werden gemaakt van geitenvachten en men gebruikte deze om ’s nachts lekkerder en warmer mee te slapen. Een waterbed is eigenlijk precies hetzelfde als een ander bed, alleen het matras is niet gevuld met stof etc. maar met water. Dit is erg goed voor het slapen, je lichaam wordt op de perfecte manier ondersteund en dat zorgt ervoor dat u in een diepere slaap komt en u ’s ochtends meer uitgeslapen wakker wordt.

De Hoogslaper

De hoogslaper is een bed dat zoals de naam al zegt hoog is. Deze is zo gemaakt om ruimte te besparen en dus meer uit jouw kamer te halen. Het verschil tussen een hoogslaper en een normaal bed is er eigenlijk niet echt. Het enige wat anders is, is dat hij op hoge poten staat en hierdoor minder ruimte in beslag neemt.

Luxe/Moderne slaapkamer

Om jouw slaapkamer weer een beetje met de tijd mee te laten gaan met de tijd staan er hieronder een aantal tips voor u:

  • Op maat gemaakte meubels
  • Minimaal aantal meubels
  • Strakke raamdecoratie zoals jaloezieën of een verduisterend rolgordijn
  • Ingebouwde verlichting of indirecte verlichting
  • Doe niet te gek met de kleuren, gewoon simpel wit, grijs of zwart
  • Een neutrale vloer, dit is een cruciaal punt en deze moet je zeker niet onderschatten

Hopelijk ben je nu voldoende geïnformeerd door ons en kan je beginnen aan het moderniseren van je slaapkamer. Zodat je in heerlijke rust en stijl kan genieten van je komende slaapkamer.