Houtlook tegels voor een natuurlijke uitstraling

1724
Houtlook tegels voor een natuurlijke uitstraling

Ben je op zoek naar een natuurlijke tegel voor in jouw woning? Houtlook tegels zijn een liefhebber van velen. Deze tegel creëert een huiselijke sfeer en gaat goed samen met een strakke of juist rustieke stijl inrichting. Er is veel mogelijk met tegels. Zo kan je kiezen uit vele verschillende kleurschakeringen. Zacht eiken geeft een warme uitstraling aan jouw woonkamer, of kies juist voor een donkerbruin eikenkleur om een stijlvolle sfeer te creëren. Het voordeel van deze tegel is dat hij in elke ruimte in huis past. Zo komt de tegel goed tot zijn recht in een woonkamer, maar ook in de keuken staan tegels erg netjes. De tegels zijn daarnaast ook geschikt om buiten aan te leggen, bijvoorbeeld op een terras. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, en zullen ook met regen of vorst mooi blijven.

Houtlook tegels in verschillende vormen

Bij tegels denk je misschien direct aan vierkante tegels. Er is echter nog veel meer mogelijk in de wereld van tegels. Een trendy vorm van houtlook tegels leggen is de visgraat vorm. Deze tegel heeft een V-vorm die in elkaar gelegd wordt. Dit geeft een bijzonder patroon wat erg verfijnd staat. Ook is de hexagon houtlook tegel erg populair. Deze zeshoekige tegel zorgt voor een levendig effect op de vloer of als tegeltje aan de wand. Ook kan je het effect van een houten parketvloer creëren met parket tegels. Deze hebben de voordelen van keramische tegels, en de uitstraling van stijlvol parket. Ook kan je kiezen voor een tegel waarin verschillende tinten houtlook zijn verwerkt. Dit geeft een levendig en natuurlijk effect aan jouw woning.

Voor elke ruimte een passende houtlook tint

Er is veel mogelijk met tegels. Aangezien ze zijn afgeleid van een natuurproduct, zijn houtlook tegels vooral in natuurlijke tinten te verkrijgen. Deze kunnen zeer licht van kleur zijn, zoals gebroken wit, of juist donker zoals zwart vogue antraciet. Wanneer je van een open en ruimtelijke uitstraling houdt zijn lichte kleuren een uitstekende keuze. Donkere kleuren kunnen echter ook voor een knusse en luxe sfeer in huis zorgen. De meeste mensen kiezen voor houtlook tegels vloeren in combinatie met een neutrale witte wand, of een betonlook wandtegel. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling die erg sfeervol aanvoelt.

Bestel houtlook tegels online voor een groot aanbod

Wanneer je vanuit je eigen huiskamer het aanbod aan tegels wilt bekijken, kan je online bij tegelwinkels direct zien er te koop is. Je filtert eenvoudig op de grootte, kleur en vorm van de tegel zodat je direct ziet welke tegels voor jou beschikbaar zijn. Ook is het gemakkelijk om de beste prijs online te vinden. Wanneer je de juiste houtlook tegels gevonden hebt, kan je deze gewoon online bestellen. Ze worden dan bij jou thuis bezorgd, zodat je de zware tegels zelf niet naar huis hoeft te vervoeren. Mocht je er online toch niet helemaal uitkomen, dan is het aan te raden om langs te gaan bij een tegelwinkel bij jou in de buurt die jou kan ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Zo staan de professionals van Tegels en Laminaat altijd voor je klaar in de winkel!